Collectief inkopen isolatie

Een goed geisoleerd huis bespaart geld en is beter voor het milieu. Via de collectieve inkoop woningisolatie van Aan de slag met je Huis profiteer je van een betrouwbaar aanbod. Via deze collectieve inkoopactie kunnen inwoners van de gemeente Tilburg advies en offertes aanvragen voor isolatieglas en spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 maart. 

Na aanmelding via het formulier op deze pagina komt een energieadviseur van Susteen, een door de gemeente geselecteerde partij, thuis bij je langs. Die onderzoekt wat je kunt doen om de isolatie van je huis (verder) te verbeteren. Samen bepalen jullie welke maatregelen het beste passen bij de woning en bij jouw wensen. Van het gesprek ontvang je een kort verslag. Daarbij zit, als dat kan, ook een persoonlijke aanbieding van geselecteerde isolatiebedrijven. Je bepaalt zelf of je op de vrijblijvende offerte(s) ingaat. Voor deelname aan de actie (advies aan huis en adviesrapportage) vragen we een bijdrage van 20 euro. Het advies en de offertes beperken zich in deze actie tot de collectief aangeboden materialen. 

Wat is er nieuw vergeleken met de vorige actie?

Na de succesvolle inkoopactie isolatie van januari 2019, is het aanbod van isolatiemogelijkheden uitgebreid met onder andere isolatie voor platte daken en isolatieglas voor kunststof, aluminium en stalen kozijnen. Daarnaast zijn er op dit moment landelijke subsidies op isolatiemaatregelen en kun je bijvoorbeeld een energiebespaarlening afsluiten, waardoor meedoen financieel extra aantrekkelijk kan zijn.

Meer informatie over subsidies en regelingen die je als inwoner van de gemeente Tilburg kunt aanvragen, vind je op de pagina financiering op deze website.

afspraak maken

veel gestelde vragen

Hoe kun je meedoen?

Via de button hiernaast kun je een afspraak maken. Binnen 5 werkdagen wordt contact met je opgenomen om een afspraak voor het woningbezoek te maken. Inschrijven kan nog tot en met 1 maart. 

Heb je vragen? Via de pagina meest gestelde vragen op deze website, vind je meer informatie over de collectieve inkoop, de selectiecriteria en kwaliteitsgaranties van isolatiebedrijven en de financieringsmogelijkheden.

Wil je jouw woning verder verduurzamen dan de maatregelen die in deze actie worden aangeboden? Dan is het uitgebreide energieadvies op maat wellicht geschikt voor je. Daarbij maak je samen met de energieadviseur een persoonlijk woningverbeterplan om je woning te verduurzamen of misschien wel gasloos te maken.