Energieadvies op maat

Je huis duurzamer maken, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Ga dan voor het Energieadvies op maat. Er is veel mogelijk: de energierekening verlagen bijvoorbeeld, of de woning comfortabeler maken of gasloos wonen.

De energieadviseur heeft het antwoord op veel vragen over duurzaam wonen. Na het bezoek aan huis krijg je een persoonlijk woningverbeterplan. Hierin staat hoe te verduurzamen op een manier die past bij de woning en bij jouw wensen. In het plan staat ook welke maatregelen en materialen bij de woning passen, wat verduurzaming ongeveer gaat kosten en wat het kan opleveren. Ook is het mogelijk om bij het persoonlijk woningverbeterplan een vrijblijvende offerte te krijgen. Zo kun je direct aan de slag met de verduurzaming van het huis.

afspraak maken

Maak nu een afspraak

Via de button hiernaast kun je het persoonlijk woningverbeterplan aanvragen.

De kosten voor het energieadvies op maat zijn 85 euro. Momenteel loopt er via Aan de slag met je huis een collectieve inkoopactie isolatie. Een advies over de in die actie aangeboden materialen kost dan 20 euro. Ook hierbij krijg je advies aan huis, maar het advies beperrkt zich tot de aangeboden isolatiematerialen. Meer informatie over de collectieve inkoopacties vind je op de de pagina collectief inkopen op deze site.