Advies

Deelnemers Duurzame Huizenroute bedankt!

Op zaterdag 3 en 10 november konden duurzame huizen van binnen worden bekeken. Er waren diverse type woningen te bezoeken. Huiseigenaren vertelden over de duurzame maatregelen die zij in hun woning genomen hebben. “Ik vind het leuk dat mensen bij ons thuis komen en kunnen zien hoe duurzaam wonen er nou echt bij iemand thuis uitziet”, vertelde een huiseigenaar.

Ook wethouder Oscar Dusschooten is enthousiast. Hij ging op bezoek bi j huiseigenaren met een duurzaam huis: “Mooi om duurzame maatregelen te zien en te luisteren naar hun enthousiaste verhalen. Zonder deze ambassadeurs zijn we nergens. Ik wil namens de gemeente alle huiseigenaren bedanken voor hun gastvrijheid en inzet! Door het delen van kennis en ervaringen zijn veel mensen verder op weg geholpen met hun stappenplan. Dankzij hun maken we Tilburg weer een stuk duurzamer!”

De Duurzame Huizenroute is voorbij maar via de website www.duurzamehuizenroute.nl/tilburg kunt u 365 dagen per jaar vragen stellen aan huiseigenaren in Tilburg. Bent u zelf geïnteresseerd over hoe u uw huis kunt verduurzamen?  Vraag een energieadvies aan via www.aandeslagmetjehuis.nl