Doe de gratis online energiescan en ontvang een duurzaam cadeautje

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen en uw energieverbruik omlaag te brengen? Met het invullen van de gratis online energiescan van Milieu Centraal krijgt u een vrijblijvend eerste advies. Als extra stimulans ontvangt u na het invullen een cadeaubon ter waarde van 15 euro. Deze is te besteden in de webshop van het Energieloket.

Hoe werkt het?

U vult de online energiescan in. Op het eind ontvangt u een vrijblijvend advies met mogelijkheden voor de verduurzaming van uw woning. Onderaan de pagina van de energiescan kunt u de cadeaubon aanvragen. Na het invullen van het formulier ontvangt u een code in uw mailbox. Om deze code ter waarde van 15 euro te verzilveren kiest u een of meerdere producten in de webshop van het Energieloket. Bij het afrekenen vult u de code uit de e-mail in. De code is twee weken geldig. Bij een bestelling onder de 40 euro betaalt u 3,75 euro verzendkosten. De 15 euro van de code betaalt ook de verzendkosten. Rekenvoorbeeld: u kiest een product van 12 euro uit de webshop. U vult de code in. Dan betaalt u nog maar 0,75 euro verzendkosten.

Uw gegevens die u invult bij de energiescan en de aanvraag van de cadeaubon worden alleen gebruikt voor deze actie.

Aan de slag met uw huis

De getoonde investeringen en besparingen in de energiescan zijn een indicatie. Meer advies? Vraag dan een advies op maat aan. Kies uit een van de 3 vrijblijvende opties: een kort telefonisch energieadvies, een online advies of een bezoek aan huis.

Stap voor stap naar een duurzamer Tilburg

De gemeente Tilburg werkt samen met inwoners, bedrijven en instellingen aan de doelstellingen uit het klimaatakkoord. In 2045 moeten alle gebouwen in Tilburg zo veel als mogelijk energieneutraal zijn. Dat bereiken we stapje voor stapje. Aan de ene kant dringen we het energieverbruik terug en aan de andere kant wekken we duurzamere vormen van energie op. Als inwoner van Tilburg met een koopwoning kunt u daar een steentje aan bijdragen. De energiescan en het duurzame cadeautje helpen u op weg. Met het verduurzamen van uw woning vergroot u het wooncomfort, bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan de doestellingen uit het klimaatakkoord.