Waarom advies?

Veel woningeigenaren willen hun woning verduurzamen. Maar waar begin je? En welke maatregelen zijn voor mijn woning geschikt? Aan de slag met je huis biedt verschillende typen advies. 

Particuliere koopwoningen

De adviseurs van Susteen zijn specialisten in energieadvies voor particuliere woningeigenaren. Zij kunnen je helpen met advies over het verduurzamen van jouw woning.

Energieadvies op maat

Wil je jouw huis duurzamer maken, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan is het energieadvies op maat geschikt voor je. Meer informatie op de pagina Energieadvies op maat op deze website.

Collectief inkopen

Wil je jouw huis duurzamer maken, en weet je al met welke maatregelen je dat moet aanpakken? Dan is collectief inkopen interessant voor je. Let op: deze acties zijn tijdelijk. Meer informatie op de pagina Collectief inkopen op deze website. 

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Er zijn in Tilburg meer dan 600 Verenigingen van eigenaren (VvE's) acties. Woningeigenaren die samen optrekken voor het beheer en onderhoud van de gedeelde gebouwen. Als VvE kun je ook gezamenlijk verduurzamen. Meer informatie op de pagina Energieadvies voor Vereniging van Eigenaren op deze website. 

 

Advies voor monumenten

Meer informatie op de pagina Advies voor Monumenten op deze website.