Energieadvies aanvragen

Energieadvies op maat

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de actie collectieve inkoop woningisolatie.  U kunt nog wel een uitgebreid integraal energieadvies op maat aanvragen.

Profiteer met de collectieve inkoop woningisolatie van een voordelig en betrouwbaar aanbod

De komende maanden kunt u meedoen met een collectieve inkoop van isolatie. Als eigenaar van een woning kent u vast het belang van isoleren. Een goed geïsoleerd huis biedt immers meer wooncomfort en draagt bij aan een verlaging van uw maandelijkse energierekening.

Waarom woningisolatie collectief inkopen?
Door de gezamenlijke inkoop van woningisolatie wordt een voordelig en betrouwbaar aanbod bedongen. De isolatiebedrijven die meedoen aan deze inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden, waardoor kwaliteit, service en garantie gewaarborgd worden. Doordat verwacht wordt dat veel mensen hun huis via deze actie gaan isoleren zijn de prijzen scherp. U kunt via deze collectieve inkoopactie advies en offertes aanvragen voor isolatieglas, spouwmuur-, vloer- en dakisolatie.

Duidelijkheid en zekerheid dankzij persoonlijk advies aan huis
Na aanmelding via onderstaand formulier komt er een adviseur bij u langs. Die onderzoekt welke maatregelen bij kunnen dragen aan de (verdere) isolatie van uw huis. Ook kan hij uw vragen over woningisolatie beantwoorden. U bepaalt vervolgens samen welke maatregelen het beste passen bij uw woning en wensen. Naar aanleiding van het bezoek ontvangt u een korte rapportage. Indien mogelijk zit bij de rapportage ook een persoonlijke aanbieding van geselecteerde isolatiebedrijven. U bepaalt vervolgens zelf of u op de vrijblijvende offerte(s) ingaat. Voor deelname aan de collectieve inkoop inclusief advies aan huis en adviesrapportage, wordt een eigen bijdrage van € 20,00 gevraagd.

Welke voordelen biedt de gezamenlijke inkoopactie?

  • Isolatieglas, spouwmuur-, dak- en vloerisolatie voor een aantrekkelijke prijs door collectief in te kopen.
  • Duidelijkheid over de mogelijkheden en materialen dankzij advies aan huis.
  • Een betrouwbaar aanbod van isolatiebedrijven op basis van prijs, kwaliteit én ervaring.
  • Vrijblijvende deelname, samen met vele andere woningeigenaren uit de gemeente Tilburg. Voor het  advies aan huis en de rapportage wordt een eenmalige eigen bijdrage van € 20,00 gerekend.

Wie kan er meedoen?
Eigenaren van grondgebonden, niet-monumentale woningen die voor 1985 gebouwd zijn kunnen hun huis vaak nog beter isoleren. Voor deze mensen is de collectieve inkoop van isolatie interessant. Voor monumenten, appartementen (VvE’s) en woningen die na 1985 gebouwd zijn is deze inkoopactie niet geschikt.

Hoe kunt u meedoen?
Inschrijven voor deze actie was mogelijk tot vrijdag 29 maart 2019.  De gemeente Tilburg heeft de collectieve inkoopactie woningisolatie uitbesteed aan Susteen.  Heeft u nog vragen? Bekijk dan de FAQ Collectieve inkoop isolatie. 

___________________________________________

 

 

Uitgebreid energieadvies op maat

Naast de actie collectieve inkoop isolatie met bijbehorend advies kunt u ook een uitgebreid adviesgesprek aanvragen met een energieadviseur.  Het energieadvies op maat. Of u vooral uw energierekening wilt verlagen, uw woning comfortabeler wilt maken, of misschien wel gasloos wilt wonen: er is vaak veel mogelijk. .U kunt een afspraak maken via aandeslagmetjehuis.nl/energieadvies-op-maat