Energieadvies aanvragen

Een duurzame woning is niet alleen goed voor het milieu, maar levert vaak ook een lagere energierekening en een hoger wooncomfort op. Wilt u uw huis graag duurzamer maken, maar weet u niet precies hoe u dit aan moet pakken? Bestel dan een energieadvies op maat. Er komt een energieadviseur bij u thuis langs om te kijken wat er mogelijk is. Tijdens dit bezoek bespreekt u met de adviseur wat uw verduurzamingswensen en -ambities zijn.

Of u nou vooral uw energierekening wilt verlagen, uw woning comfortabeler wilt maken, of misschien wel gasloos wilt wonen: er is vaak veel mogelijk. Ook kunt u met uw vragen over duurzaam wonen bij de adviseur terecht. Na het bezoek aan huis ontvangt u een persoonlijk woningverbeterplan. Hierin leest u hoe u kunt verduurzamen op een manier die past bij uw woning en bij u. U leest welke maatregelen en materialen bij de woning passen, wat verduurzaming u ongeveer kost, en wat het kan opleveren. Indien gewenst ontvangt u bij uw persoonlijke woningverbeterplan een vrijblijvende offerte, zodat u direct aan de slag kunt met de verduurzaming van uw huis.

De gemeente Tilburg heeft deze energie-adviesgesprekken uitbesteed aan Susteen. Via onderstaand formulier kunt u het persoonlijk woningverbeterplan aanvragen.

U betaalt €85,- voor dit energieadviesgesprek.