Inkoopactie ZonCollectieve inkoop Zon

Profiteer met de collectieve inkoop duurzame installaties

Wilt u op uw eigen dak elektriciteit opwekken en uw energierekening verlagen? Via Aan de slag met je Huis kunt u de komende maanden meedoen met de collectieve inkoop van zonnepanelen, zonneboilers en hybride warmtepompen. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Waarom duurzame installaties collectief inkopen?
U kunt via deze collectieve inkoopactie advies en offertes aanvragen voor zonnepanelen, zonneboilers en hybride warmtepompen. De installatiebedrijven die meedoen aan de inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden zoals kwaliteit, service en garantie.

Duidelijkheid en zekerheid dankzij persoonlijk opname aan huis
Na aanmelding komt er een adviseur bij u thuis langs. Die onderzoekt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en/of een zonneboiler en de adviseur bekijkt of een hybride warmtepomp bij uw woning past. U bepaalt vervolgens samen welke duurzame installaties het beste passen bij uw woning, budget en wensen.

Naar aanleiding van het bezoek ontvangt u een korte rapportage. Hierin leest u wat er in uw woning mogelijk is en van welke regelingen en subsidies u gebruik kunt maken. Zo kan de btw over de aanschaf van zonnepanelen meestal teruggevraagd worden bij de belastingdienst en er is een landelijke subsidie voor warmtepompen en zonneboilers beschikbaar. Indien van toepassing zitten bij de rapportage ook aanbiedingen van de geselecteerde installateurs. U bepaalt vervolgens zelf of u op de vrijblijvende offerte(s) ingaat. Voor deelname aan de collectieve inkoopactie inclusief advies aan huis en adviesrapportage wordt een eenmalige eigen bijdrage van 20 euro gevraagd.

Financiering vanuit de overheid
Heeft u onvoldoende spaargeld, maar wilt u wel graag overstappen op duurzame energie? De gemeente Tilburg helpt u hierbij met de Stimuleringslening “Aan de slag met je huis” of u kunt financiering aanvragen via de landelijke Energiebespaarlening. Deze lening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan een lening voor duurzame maatregelen een interessante optie zijn. Meer informatie over de landelijke en de gemeentelijke leningen vindt u op aandeslagmetjehuis.nl/stimuleringslening.

Hoe kunt u meedoen?
U kunt zich tot en met 30 augustus inschrijven via onderstaand formulier. Binnen vijf werkdagen wordt contact met u opgenomen om een afspraak voor het woningbezoek te maken. Heeft u nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen Collectieve inkoop zon.

 

 

Maak hieronder een afspraak voor de inkoopactie zon

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.