Duurzame huizenroute dit jaar online

04 november 2020

Van 7 november tot 15 december kunnen inwoners online op bezoek bij een duurzaam huis. Huiseigenaren uit alle hoeken van Nederland geven via videoverbinding uitleg over de duurzame maatregelen in hun woning en gaan in gesprek met de bezoekers.

Juist nu duurzame voorbeelden

De duurzame voorbeelden zijn actueler dan ooit. Mensen brengen meer tijd door in hun eigen woning, waardoor zaken als een gezonde werkruimte, minder tocht of een lagere energierekening meer aandacht krijgen. Extra reden om mensen nu te stimuleren om duurzame stappen te zetten met aansprekende voorbeelden. Via de website van de duurzame huizenroute kunnen inwoners zich inschrijven voor een online bezoek of kunnen ze zich inschrijven om hun verhaal te delen.

Dit is de kans om eens binnen te kijken bij een huis aan de andere kant van Nederland, bijvoorbeeld bij een huis dat lijkt op uw eigen woning of met een specifieke maatregel. In de loop van de weken wordt de lijst met bezoekmogelijkheden steeds verder aangevuld. Na inschrijving ontvangt u een duidelijke instructie over hoe het videogesprek in zijn werk gaat. Er is plek voor 8 bezoekers per video-ontmoeting.

Kijk op de website van Duurzame Huizenroute voor meer informatie.