Nationale Duurzame Huizenroute

24 september 2020

LET OP: Andere opzet van de Duurzame Huizen Route 2020

Vanwege de nieuwe maatregelen rondom corona kan de Duurzame Huizen Route niet doorgaan zoals in eerste instantie opgezet. De organisatie werkt momenteel aan een andere manier waarop huiseigenaren en bezoekers ervaringen kunnen uitwisselen. Blijf op de hoogte via www.duurzamehuizenroute.nl/corona of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Heeft u ervaring met duurzame maatregelen? U kunt uw verhaal nu al delen via de website. Meld u aan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Heeft u ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kunt u kennis en ervaringen delen door uw woning aan te melden bij  de Nationale Duurzame Huizen Route. Uw ervaring helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen. De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. Gemeente Tilburg ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld. 

Stel uw huis open

Op het platform kunt u uw ervaringen met de duurzame maatregelen delen en vragen van andere huiseigenaren beantwoorden. Daarnaast is het ook mogelijk tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 31 oktober en 7 november 2020 uw woning open te stellen voor bezoekers of mee te doen aan de verkiezing van het ‘Duurzaamste huis van Nederland’. Kijk op de website van Duurzame Huizenroute voor meer informatie. De Duurzame Huizenroute heeft vanwege corona maatregelen getroffen in de opzet en het programma. Kijk op de website voor meer informatie.