Nog 76 miljoen in subsidiepot isolatie

16 januari 2020
Foto: Jimke Joling

Heb je plannen om je dak, buitenmuren, vloer of ramen te isoleren? Vraag dan de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aan.

In september 2019 heeft de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) 84 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld. Hiervan zit nog 76 miljoen in de pot. Met deze subsidie kun je tot wel 20% subsidie krijgen voor het isoleren van je huis. 
 

Bonussubsidie 

Per woning is het mogelijk om tot €10.000 subsidie te krijgen als je twee of meer energiebesparende isolerende maatregelen neemt. Als je je woning zeer energiezuinig of energieneutraal maakt, kun je zelfs een bonussubsidie krijgen. Je moet zelf de eigenaar én bewoner van de woning zijn. Je kunt de subsidie aanvragen op de website van rvo.nl.

Combineren met andere acties 

De subsidie is te combineren met andere subsidies en regelingen zoals de Stimuleringslening van de gemeente Tilburg. Ook kun je tot 1 februari nog meedoen met de collectieve inkoopactie isolatie van de gemeente. Hiermee profiteer je van een betrouwbaar aanbod. Aanmelden kan via de pagina collectieve inkoop op aandeslagmetjehuis.nl.