Achthoeven, Udenhout

U woont prettig in een mooi huis in Udenhout in de wijk de Achthoeven. U voelt zich er prima thuis en u wilt er graag nog vele jaren fijn wonen. Dan kan het een goed idee zijn om nú al werk te maken van de toekomst. Met aanpassingen in uw huis zorgt u voor extra comfort, gezondheid, veiligheid en een – veel – lagere energierekening. En maakt u er een woning van waar u nog heel lang prettig in kunt blijven wonen! Met de wijkcampagne ‘Aan de slag met je huis’ wil de gemeente huiseigenaren  activeren  maatregelen te nemen. De gemeente pakt dit op in samenwerking met energiecoöperatie Udenhout, Contact 50 en de dorpsraad.

Aanbelactie wijk de Achthoeven 6 tot en met 24 februari 2019

In de periode 6 tot en met 24 februari zal een bewoner uit uw buurt bij u aanbellen. Hij of zij stelt u, als eigenaar-bewoner van een woning  een aantal vragen over uw woonwensen op het gebied van: energiezuinig, veilig, gezond en levensloopbestendig wonen. De vrijwilliger die bij u langs komt is een bewoner van de wijk Achthoeven. Hij/zij is lid  van de Energie Coöperatie Udenhout of actief voor Contact 50 en kan zich legitimeren met een kaartje van de gemeente. Het zijn de volgende personen:

  • Jet van Beurden / Contact 50
  • Piet Wilborts / Contact 50
  • Marina de Werdt / Contact 50
  • Anneke van Bree-Berkelmans / Contact 50
  • Kees van Bree / Contact 50
  • Henk Breimer / Contact 50

Door het invullen van de woonwensentest (van maximaal 20 minuten) krijgt u zicht op welke woningaanpassingen of -verbeteringen u in de toekomst kunt en wilt nemen. Een eventuele vervolgstap is een advies op maat van een van onze adviseurs op het gebied van energie, veiligheid of levensloopbestendigheid. U bent tot niets verplicht. Hiermee hopen wij te bereiken dat u in de toekomst nog meer plezier en comfort haalt uit uw eigen woning! Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de lokale projectleider Ingeborg Willemen. Zij is tijdens werkdagen bereikbaar per e-mail aandeslagachthoeven@gmail.com.