Achthoeven, Udenhout

Energiezuinig wonen zonder zorgen

In de wijk Achthoeven wordt onderzocht of er interesse is bij een groep bewoners in een duurzaam woning-abonnement. Het abonnement is bedoeld voor woningeigenaren die geen grote bedragen in één keer kunnen of willen investeren, maar die wel graag duurzaam willen wonen. Voor het abonnement betaalt u een vast bedrag per maand. U hoeft dan geen eigen spaargeld te investeren of geld te lenen.

Het idee is dat u op basis van een woningscan advies ontvangt over duurzame oplossingen in uw huis zoals isolatie, zonnepanelen, warmtepomp etc. U bepaalt zelf wat u wilt verbeteren. Voor een vast bedrag per maand worden de duurzame aanpassingen in één keer bij u thuis uitgevoerd en worden het onderhoud, de monitoring en de garanties gedurende de looptijd voor u geregeld. Na afloop van het abonnement blijven de energievoorzieningen uw eigendom.

Vragenlijst
Om te achterhalen of een abonnement-vorm aansluit bij uw wensen en om dit abonnement vorm te kunnen geven hebben wij uw hulp nodig. Ook als u geen interesse heeft in het abonnement willen we dat graag weten. Daarom vragen wij u om online een korte vragenlijst in te vullen, dit kost ongeveer vijf minuten van uw tijd. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 25 augustus 2019. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Vul hier de enquête in.

Onder de inzenders verloten we 4 keer een VVV bon ter waarde van €25,-