U bevindt zich op:Wijkaanpak / Hoogvenne

Hoogvenne

Je huis duurzamer maken, maar twijfel over wat er kan of hoe je het moet aanpakken? Maak dan tijdens de wijkactie Aan de slag met je huis gebruik van een uitgebreid energieadvies passend bij de woning en de wensen.

Mogelijke maatregelen zijn de energierekening verlagen, de woning comfortabeler maken of misschien je woning zelfs aardgasvrij maken. Een energieadviseur kijkt wat mogelijk is en luistert naar je wensen. Een woningbezoek duurt ongeveer 75 minuten. Je krijgt een uitgebreid persoonlijk woningverbeterplan. Hierin staat welke maatregelen je kunt nemen om de woning te verduurzamen en hoeveel energiekosten je kunt besparen. Indien gewenst krijg je bij het woningverbeterplan ook vrijblijvende offertes voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Persoonlijk advies aan huis voor 85 euro

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, HR-ketel, warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen; de energieadviseur adviseert over de maatregelen die interessant voor je kunnen zijn. De adviseur kan ook informeren over de actuele duurzaamheidsleningen die door het rijk en door de gemeente worden aangeboden. De eigen bijdrage voor het advies en het woningverbeterplan is 85 euro.

Waarom deze wijkactie in Hoogvenne?

  • Een mogelijkheid voor persoonlijk energieadvies passend bij je woning en wensen
  • Een integraal overzicht van besparingsmogelijkheden
  • Investering en opbrengst inzichtelijk gemaakt op basis van de huidige energiekosten
  • Inzicht in mogelijke leningen en eventuele subsidies
  • Naar wens vrijblijvende offertes voor de uitvoering van duurzaamheidsmaatregelen

inschrijven

Schrijf je nu in voor de actie 

Weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Binnen 5 werkdagen volgt een betalingsverzoek en zal een afspraak voor een bezoek worden ingepland. 

De wijkactie Hoogvenne volgt na een stadsbrede collectieve inkoopactie isolatie. Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk. Ben je deelnemer aan de collectieve inkoopactie isolatie? Je woning nog verder verduurzamen? Dan is deelname aan de wijkactie misschien ook voor jou interessant.