Zorgvlied

Wijkactie energieadvies Zorgvlied

Wilt u uw huis duurzamer maken, maar twijfelt u over de mogelijkheden of weet u niet hoe u dit kunt aanpakken? Tijdens de wijkactie Aan de slag met je huis Zorgvlied kunnen bewoners van de wijk gebruikmaken van een uitgebreid energieadvies passend bij hun woning en wensen.

Wellicht wilt u uw energierekening verlagen, uw woning comfortabeler maken of misschien uw woning zelfs aardgasvrij maken. Een energieadviseur van Susteen bekijkt de mogelijkheden van uw woning en luistert naar uw wensen. Het woningbezoek duurt ongeveer 75 minuten, vervolgens ontvangt u een uitgebreid persoonlijk woningverbeterplan. Hierin leest u welke maatregelen u kunt nemen om uw woning te verduurzamen en hoeveel energiekosten u kunt besparen. Indien gewenst ontvangt u bij het woningverbeterplan ook vrijblijvende offertes voor de uitvoering van de werkzaamheden. Zo wordt u van advies tot uitvoering volledig ontlast.

Persoonlijk advies aan huis voor €85,-
Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, HR-ketel, warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen; de energieadviseur adviseert u over de maatregelen die voor u interessant kunnen zijn. De adviseur kan u ook informeren over de actuele duurzaamheidsleningen die door het rijk en door de gemeente Tilburg worden aangeboden. De eigen bijdrage voor het advies en het woningverbeterplan is € 85,-.

Waarom deze wijkactie Zorgvlied?

  • De mogelijkheid voor persoonlijk energieadvies passend bij uw woning en wensen
  • Een integraal overzicht van besparingsmogelijkheden
  • Investering en opbrengst inzichtelijk gemaakt op basis van uw huidige energiekosten
  • Inzicht in mogelijke leningen en eventuele subsidies
  • Naar wens vrijblijvende offertes voor de uitvoering van duurzaamheidsmaatregelen

 


Informatieavond 21 mei

Wilt u meer informatie over de actie? Of heeft u nog vragen? Op dinsdag 21 mei organiseert de Wijkvereniging Zorgvlied een informatieavond in Wijkcentrum de Back. U bent vanaf 19.30 uur welkom.

Schrijf u nu in voor de actie 

Wilt u weten hoe u uw woning kunt verduurzamen? Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor deelname. Binnen vijf werkdagen ontvangt u een betalingsverzoek en zal er een afspraak voor een bezoek aan huis worden ingepland. Heeft u nog vragen? Lees meer informatie over de actie via de veelgestelde vragen of stel ze via het contactformulier.

De wijkactie Zorgvlied volgt na de collectieve inkoopactie isolatie. Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk. Bent u deelnemer van de collectieve inkoopactie isolatie? Als u uw woning nog verder wilt verduurzamen kan deelname aan de wijkactie ook voor u interessant zijn.

Inschrijfformulier: 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.