U bevindt zich op:Wijkaanpak / Zorgvlied

Zorgvlied

Je huis duurzamer maken, maar twijfel je over de mogelijkheden of weet je niet hoe je het kunt aanpakken? Inwoners van de wijk kunnen tijdens de wijkactie Aan de slag met je huis Zorgvlied een energieadvies passend bij de woning aanvragen.

Mogelijkheden zijn o.a. de energierekening verlagen, de woning comfortabeler maken of een woning aardgasvrij maken. Een energieadviseur bekijkt de mogelijkheden van de woning en luistert naar de wensen. Het woningbezoek duurt ongeveer 75 minuten. Daarna krijgt de eigenaar een uitgebreid persoonlijk woningverbeterplan. Hierin staat welke maatregelen mogelijk zijn om de woning te verduurzamen en hoeveel energiekosten te besparen zijn. Indien gewenst zitten er bij het woningverbeterplan ook vrijblijvende offertes voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Persoonlijk advies aan huis voor 85 euro

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas, HR-ketel, warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen; de energieadviseur adviseert over de maatregelen die voor een huiseigenaar interessant kunnen zijn. De adviseur kan ook informeren over de actuele duurzaamheidsleningen die door het Rijk en door de gemeente worden aangeboden. De eigen bijdrage voor het advies en het woningverbeterplan is 85 euro.

Waarom deze wijkactie in Zorgvlied?

  • Er is de mogelijkheid voor een persoonlijk energieadvies, passend bij de woning en de wensen
  • Een integraal overzicht van besparingsmogelijkheden
  • Investering en opbrengst inzichtelijk gemaakt op basis van de huidige energiekosten
  • Inzicht in mogelijke leningen en eventuele subsidies
  • Naar wens vrijblijvende offertes voor de uitvoering van duurzaamheidsmaatregelen

inschrijven

Schrijf nu in voor de actie 

Weten hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Schijf je dan in via onderstaand formulier. Binnen 5 werkdagen krijg je een betalingsverzoek en zal er een afspraak voor een bezoek aan huis worden ingepland. 

De wijkactie Zorgvlied volgt na de collectieve inkoopactie isolatie. Inschrijven voor die actie is niet meer mogelijk. Deelnemer aan de collectieve inkoopactie isolatie? Als je jouw woning nog verder wilt verduurzamen kan deelname aan de wijkactie ook voor jou interessant zijn.